OPROEP Gezocht: nieuwe volwassenencommissie- en jeugdcommissieleden

De volwassenencommissie organiseert door het jaar heen een scala aan activiteiten voor onze Floraleden. Denk aan de pubquiz, het maken van kerst- en paasstukjes, het alleengaandendiner, bingo en diverse rondleidingen.

Om dit allemaal in goede banen te leiden, is de volwassenencommissie op zoek naar versterking. In overleg is van alles mogelijk, passend bij wat jij aan tijd kunt en wilt investeren.

Neem contact op met Klaske Hilarius, via volwassenencommissie@florabuurt.nl of bel haar (tel nummer staat achterin de Florant onder kopje Bestuur).

De jeugdcommissie organiseert leuk activiteiten voor onze jeugd van 10-18 jaar, zoals het jaarlijkse en spannende darttoernooi, disco, een bezoek aan Jump Style of een ijshockeywedstrijd.

Heb jij andere leuke ideeën, aansluiting op onze jeugd of kinderen in deze leeftijd, ben je enthousiast en wil je deze jeugd ook het buurtgevoel meegeven? Kom het team dan versterken!

Otto Heijnen staat je graag te woord om wat meer informatie te geven, iets te vertellen over de tijdsinvestering en wellicht nog andere zaken.

otto@kaottiso.nl of 06-250 87 073